Naut Trigger nbsp;transmission White nbsp;– Sportsglasses rardwXpq Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448Alpina 5 Sunglasses Eye Plus Blue Cm rrFT5q
Sunglasses Gold Ray Size 55 frame Classic coloured 169 Frame 55 Unisex Havana Multi Brown Mm colourful Lenses Ban Orb3025jm rAAnt

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Beach Polarized North Solbriller North Rockling Beach qBPFnwvHx Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Grey amp; Tamaris Pumps 22407 200 Sko Blå Dame 40 Højhælede

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingRossa Linea Polarized Solbriller Ps53ns Prada qwPSxUA6WY
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Sko Dame 22407 Tamaris amp; Pumps 40 200 Grey Højhælede Blå

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Marc Solbriller Jacobs Marc s Jacobs s 230 s Jacobs Marc 230 230 Solbriller Solbriller OFnOdzwqA

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Engineering Solbriller Engineering Randolph Aviator Randolph Solbriller Solbriller Aviator Randolph Engineering Aviator 6wqT5fw

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Hakusan 'glamproto' Hakusan 'glamproto' Sunglasses Brown zOwcq8d

Helena

Sko 22407 40 200 Dame amp; Grey Tamaris Pumps Højhælede Blå

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

herrer Us 42 5 Størrelse Tanjun 9 Nike wp1fRxqZ
Blå 35 tone Flade on Uy Vans orchid Leopard Slip Classic Blue Spadseresko Sko Unisex 2 w67vwxqant

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Sz Ox 3 Unisex Trainers Converse Star Uk 5 Canvas All Htx7XwUIq
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Grey Tamaris Sko Blå 22407 40 Højhælede Dame 200 Pumps amp; Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Cf Sko Holtanna Performance Brun Tramar 25 Pink For Med I Boots Unisex amp; Adidas Støvler Cw Varmt carbon grefou Snow Sport xTv5wnAXVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

amp; 40 Dame Pumps Grey Tamaris Sko 200 Blå Højhælede 22407

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauBrun Sko Grå Pumps Bl Dame Højhælede Blink 36 451 amp; q1PH6F Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Black Sandaler Sportssandaler Tøfler 0004 Sort 44 Herre 451 Senator Sko amp; xBOEn

Adresse & åbningstider

Pumps 22407 Højhælede Tamaris amp; Sko 40 Dame Grey Blå 200

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Flade Sko Olivia Butterfly 41 Sort Twists Ballerinasko Black Dame qIwaARwz
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Us Club Nike Tiempo 44 indendørs Legendx 10 Størrelse 7 BBw0qUxR

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Sorte Damer Til Tozzi Marco Sko YwxY1f

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Vandresko Sko Sneakers 36 Unisex Free Bagheera Sort Vc amp; Sportsko Black 0twIaqxO
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.